NetNietWerken #2

Op vrijdag 2 september organiseert Studio Geen Probleem in samenwerking met Café Bosch de tweede editie van ‘NetNietWerken’ in het voormalige Rembrandt theater. Hét evenement voor cultuurliefhebbers in Arnhem. Studio Geen Probleem is ontstaan vanuit de behoefte om samen kunst te maken. Dit Arnhemse collectief is er voor de Arnhemmer én voor de stad. ‘Onze kunst is onaf, slordig, complex, levend en altijd in beweging. Een weerspiegeling van de wereld om ons heen. Hoge en lage kunst zegt ons niets. Middels experiment zoeken we naar een omgeving waar verbinding centraal staat.’ 

Studio Geen Probleem biedt interdisciplinaire workshops aan waar humor, actualiteit, verbinding en experiment centraal staat en biedt ruimte aan ieder die wil (samen)werken. Iedereen is welkom, mét of zonder probleem.

Tijdens het evenement laat Studio Geen Probleem zien wat ze in huis heeft. Er zijn interactieve workshops, een q&a over het collectief, live atelier, samen kunst maken en live performances. Als kers op de taart gaat Studio Geen Probleem live aan de haal met problemen van de Arnhemmer. Ze verzamelen problemen en maken er kunst van. Het collectief biedt oplossingen, een nieuw perspectief of maken het probleem juist groter. Na afloop vindt er de ‘NetNieTwerken’ afterparty plaats bij Café Bosch met live muziek.

Heb je een probleem? Of heb je gewoon zin om een avond ongedwongen kunst te maken of te bekijken? Zorg dan dat je erbij bent!

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Studio Geen Probleem (@studiogeenprobleem)

Informatie NetNietWerken #2


17.00 – 21.00 NetNietWerken in Rembrandt Theater (gratis) 

Showcase projecten Studio Geen Probleem, Live atelier met Liese en Sef, City Lights (live dj set), Q&A gehost door Tim Lenders, Karma Gauloises (live performance), Inverto Experiment (live performance)


21:00 – 03:00 NetNieTwerken in Cafe Bosch (€7,50 early birds, €10,- deur) 

Sukkeltjeszooi (live muziek)
VsMachine(live dj set)
Money M.G. Speed (live band)
TYR-ONE (hip hop act)
Giul The Machine (live dj set), .Mars (live dj set)


Links

> Ticketlink NetNieTwerken

> Facebook-event NETNIETWERKEN #2

> Studio Geen Probleem op Instagram