Noah Guthrie in Luxor Live

Singer-songwriter, Glee cast-lid, YouTube-ster en deelnemer aan America’s Got Talent 2018 Noah Guthrie komt terug naar Luxor Live voor een avond met zijn unieke combi van americana, soul en een hoop lol. De uit South Carolina afkomstige singer-songwriter schrijft liedjes over het echte leven; liefde, verlies en alles wat er tussen zit.

Vorig jaar stond Noah Guthrie al op het programma bij Luxor Live. Omdat hij onverwachts deelnam aan America’s Got Talent en het daar ook bijzonder goed deed, had hij zoveel verplichtingen in Amerika dat hij zijn Europese tour en dus ook zijn show in Luxor Live moest cancellen. Gelukkig komt hij nu alsnog! Waar hij al eerder solo te zien was in Luxor Live komt hij nu met zijn band Good Trouble!

Noah Guthrie verwierf op 15-jarige leeftijd bekendheid met zijn covers van populaire liedjes op YouTube. Zijn bluesy versie van LMFAO’s ‘Sexy and I Know It’, werd al bijna 27 miljoen keer bekeken! Zijn populariteit bracht hem de rol van Roderick Meeks op FOX’s populaire tv-show Glee.

St. Solaire (support)
In korte tijd groeide een duo uit tot een nieuwe eclectische, Nederlandse band met een volwassen sound. De muziek van St. Solaire is groots, melodisch en persoonlijk en kan geplaatst worden tussen pop, alternatieve rock en folk.