Off the Records – singer-songwriter middag

Zaterdag 29 jan tussen 14:00 en 17:00 –  OFF THE RECORDS, een middag met jong singer-songwriter talent! Georganiseerd door Willemeen i.s.m. Rijn IJssel/ Kunststof.

Line-up

Noah Jay is een singer-songwriter die zowel uit de Mersey als de Mississippi River vist. Hij was als 6 jarig jongetje gefascineerd door de stem van Elvis Presley en als puber voelde hij zich gehoord door de teksten van Johnny Cash.Een songwriter die gehard, gehavend maar bewapend met een gitaar zijn weg vindt in het leven. Hij speelt zowel eigen werk als covers.

Susan Gemser schrijft Nederlandstalige liedjes met indie-folk invloeden. Haar teksten spreken tot de verbeelding en met haar akoestische gitaar en warme stem brengt ze haar verhaal op een kleine maar gevoelige wijze.

Sare Weijman is een 19-jarige singer songwriter uit Oosterbeek. Haar grote inspiratie haalt ze uit artiesten als Tamino, Jeff Buckley en Julia Jacklin. Ze is druk bezig met eigen muziek schrijven en deelt haar songs graag met het publiek. Ze zingt, speelt gitaar en onder begeleiding van een basgitaar neemt ze je mee in haar gedachtes en verhalen.

Emma is een 18 jarige singer-songwriter uit Ulft en maakt onder andere melancholische indie muziek, shoe gaze en een beetje punk. Op het moment is ze een tweedejaars muziekstudent aan het Rijn IJssel in Arnhem. Haar muziek kan je een beetje vergelijken met artiesten zoals Beabadoobee, Soccer Mommy, Phoebe Bridgers en Elliot Smith.

Mila & Mira, een muzikaal duo uit de Achterhoek dat zelfgeschreven indie popmuziek maakt. Met een akoestische gitaar en melodieuze meerstemmigheid creëren ze een intieme setting, zodat de luisteraar even kan genieten van ontwapenende songs.

Tijd

Zaal open: 14:00
Aanvang: 14:00
Einde: 17:00

Tickets

Gratis toegang

Kan een afbeelding zijn van tekst