Old-School Arnhem | Werk aan je toekomst!

Kom vrijdag 1 maart naar de feestelijke Old-School Experience. Ontdek het programma, ontmoet deelnemers en ga zelf aan de slag als kennisdetective!

Het is alweer twee jaar geleden dat de eerste Old-School van Nederland opende in Arnhem. Inmiddels hebben honderden jongeren en ouderen aan het programma deelgenomen, kwam er bezoek uit het hele land (en zelfs van daarbuiten) en startte een tweede Old-School programma in Arnhem. Reden voor een feestje dus!

Waarom zou je meedoen aan Old-School Arnhem?
Als jongere moet je allerlei belangrijke keuzes maken voor je toekomst. Om antwoorden te vinden op je vragen kan je innovatie-vaardigheden gebruiken, waardoor je beter kan netwerken en de informatie vindt die je nodig hebt. Deze vaardigheden sluiten aan op de 21e eeuwse vaardigheden, die je helpen om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst.

Wat haal je eruit?
Bij Old-School Arnhem oefen je twee type vaardigheden: kennis vinden die niet voor de hand ligt en netwerken met mensen buiten je vanzelfsprekende netwerk. Na je deelname krijg je een certificaat en een referentie voor je CV en Linkedin profiel. Ook word je uitgenodigd voor de Old-School Reünie in 2019.

Je kan voor een indruk van het programma kijken op de website: www.humints.com/oldschoolarnhem

Klik hier voor het Facebook evenement. 

Wanneer: vrijdag 1 maart
Hoe laat: 14:45 inloop, start programma 15:00
Waar: Woonzorgcentrum Vreedenhoff
Voor wie: iedereen die meer wil weten over het programma