Onder Ons – House Room x Konijnenvoer

De eerste editie van Onder Ons – House Room @Studio Konijnenvoer!

Een nieuw House event dat op donderdag 27 februari om 20:00 uur begint, jaja dat is doordeweeks en vroeg! Het duurt tot 23:00 uur, dus voor de harde werkers op vrijdag, niet getreurd: je ligt gewoon op tijd in je bed (of ja, soort van)!

Onder Ons vindt altijd in een intieme setting plaats, een Boilerroom-sfeer. Je staat dit keer achter de DJ te dansen in plaats van voor de DJ! Er zullen deze avond opnames worden gemaakt, zodat we de beats en onze dansmoves voor altijd kunnen bewonderen.

Tickets:
De entree is GRATIS. Wel vragen we je om een gratis ticket te bestellen via http://bit.ly/OnderOnsHouseRoom. We willen heeéél graag dat er zoveel mogelijk mensen, houseliefhebbers en partyanimals samen met ons deze avond komen vieren. So spread the word! Let op: er zijn een beperkt aantal tickets, dus bestel de jouwe op tijd.

Locatie:
Voor deze speciale avond, hebben we locatie-hulp gevraagd van een van onze favo plekjes in Arnhem: Studio Konijnenvoer!🐰 Ideaal, want het is 5 minuten vanaf Arnhem Centraal en voor de sportieveling is het makkelijk te bereiken met de fiets.

Line up:
🎧\Anthony Harm
🎧Daniel Williamsen