Open Training Roller Derby

Ben je op zoek naar een leuke teamsport? Arnhem Fallen Angels zoekt nieuwe skaters voor zowel het vrouwen- als mannenteam! Op dinsdag 13 oktober organiseren zij daarom een open training waarbij je kennis kunt maken met deze bijzondere sport en het team. Daarnaast krijg je een proefles zodat je roller derby zelf kunt uitproberen! Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Roller Derby is een full contact sport op rolschaatsen. Het spel wordt gespeeld door twee teams die tegen elkaar strijden op een ovale track. Geen ervaring met skaten? Geen probleem! We zullen je alles vanaf het begin af aan leren! Het enige wat je nodig hebt is positieve energie, de wil om je skates aan te trekken en te rollen! Skates en gear hebben wij voor nieuwe leden tijdelijk te leen! Ben je benieuwd hoe zo’n open training eruit ziet? Hier kun je een verslag lezen van een eerdere open training van de Arnhem Fallen Angels waarbij twee stagiaires van Jongin Arnhem aanwezig waren!

Deelname aan de open training is gratis! Inschrijven is verplicht en kan via deze link. Heb je vragen vooraf? Stuur dan een mailtje naar freshmeat@arnhemfallenangels.nl.

Open training | roller derby
Dinsdag 13 oktober 2020 
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Sporthal Elderveld
Breezandpad 13, 6843 JM Arnhem
Gratis deelname, meld je hier aan
> Facebook event

> www.arnhemfallenangels.nl
> www.facebook.nl/arnhemfallenangels