Openluchtbioscoop in Park Presikhaaf

Na twee seizoenen afwezigheid, organiseert de Cultuurgroep Presikhaaf in de zomervakantie de openluchtbioscoop in park Presikhaaf. Outdoor Cinema zorgt voor de vertoning van de films op twee zaterdagavonden, namelijk 30 juli en 13 augustus.

First Cow

Amerikaanse film van Kelly Reichardt. Speelt zich in de 19e eeuw af in Oregon ten tijde van de pelsjagers. In deze ruige en ongerepte wereld sluiten twee mannen met een eigen gekoesterde Amerikaanse droom – Cookie en King Lu – vriendschap. Voor hun levensonderhoud, bakken en verkopen ze koekjes. Echter de melk die ze voor het koekjesdeeg nodig hebben, is gestolen van de enige koe in het dorp. En die is van een steenrijke landeigenaar. Hoe komen ze uit deze hachelijke situatie?

> First Cow op IMDB

Yesterday

Britse muzikale romantische komedie van Danny Boyle. Gaat over een singer-songwriter die ondanks het harde werken, geen of nauwelijks publiek kan boeien in de lokale muziekscene. Totdat hij op wonderbaarlijke wijze na een aanrijding en wereldwijde stroomstoring uit zijn coma ontwaakt. Hij blijkt als enige muzikant het complete oeuvre van The Beatles te kennen. Lukt het hem om nu wel door te breken en erkenning te krijgen als talentvolle artiest?

> Yesterday op IMDB

 

Informatie openluchtbioscoop in Park Presikhaaf

• Zaterdag 30 juli + zaterdag 13 augustus

• Entree Parkbios Presikhaaf is gratis

• Aanvang films: rond 21.30 uur (na zonsondergang)

• Neem een picknickkleed, deken, eigen stoelen of zitkussens mee. Denk bij het verlaten van het terrein om het schoon en opgeruimd achter te laten.

Bron: Presikhaafnet