Oudejaarsconference 2019: Kezellig! Jacob Spoelstra

Als u de afgelopen jaren op TV een oudejaarsconference heeft gezien, is de kans groot dat u heeft gelachen om een grap van Jacob Spoelstra.
Naast zijn eigen shows schrijft deze comedian namelijk ook voor meerdere cabaretiers en televisie programma’s. Hoog tijd dus dat Jacob nu zelf met een oudejaarsconference komt: Kezellig!
Een nuchtere kijk op het jaar was nog nooit zo grappig.

Met zijn Friese roots heeft Jacob Spoelstra een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven. Of het nu Thierry Baudet, Doutzen Kroes of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt. Ga lachend het jaar (bijna) uit in deze voorstelling over 2019. Kezellig!

Biografie:
Jacob Spoelstra, Cabaretier, Fries, droog
Jacob Spoelstra is één van de vaste comedians van het Comedy Café Amsterdam en hij schrijft voor meerdere cabaretiers en televisie programma’s.
Jacob was te horen op radiostations 3FM, Radio 2 en Radio Veronica en te zien met een special op Comedy Central en 101TV. Daarnaast trad hij op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands, Laughing Matters en zelfs de EO Jongerendag (jawel!).

http://www.jacobspoelstra.nl/