Park open zomer 2022

Vanaf 26 juni 4 x op zondag van 12.00 tot 20.00 in sunny Zonsbeek. Kies je favoriete zondag uit of kom alle dagen.

Park open 2022…

Het doek hangt er weer in zodat het dak eraf kan! Park Open proudly presents 4 feestelijke zondagen aka zonnige feestdagen op de Ronde Weide zodra de zomer begint! Houd je van live muziek, relaxen op zondag, een bonte parade mede-Arnhemmers, buiten speulen en koele drankjes in het groen? Dan is Park Open jóúw feestje!

Dit jaar opnieuw met meerdere podia! Op het hoofdpodium staan enthousiaste en energieke bands en in samenwerking met Rijn IJssel op het tweede podium talentvolle singer-songwriters met intieme liedjes en mooie melodieën.  

De muziek

Liefhebbers van live muziek zien als vanouds alle hoeken van de tent dit jaar. Dit zijn de data en wat je kunt verwachten aan muzikale vibe, sfeer, scene…. feest! 

26/6    soul/folk & rock-reggae

3/7      latin & funk    

10/7    blues, Nederlandstalig, rock

17/7    elektropop, rock & soul

 

Progamma feestdag 1

13:00 uur- THE SAME

The Same is een Folk Pop band uit Doetinchem. Met een gezonde DIY mentaliteit lanceerden ze in 2021 hun debuutalbum ‘Some Perfect Sense’. De daarvan afkomstige single ‘Marylou’ zorgde voor flink wat airplay op Radio Gelderland en een platencontract bij Tjamp Records.  

The Same live! (YouTube)

14:45 uur- DRUMMOND

Drie muzikale vrienden gingen samen in Arnhem jammen om de lockdown door te komen. Al gauw bleek dat deze originele bezetting van drums, Hammond en zang verrassend goed werkte, niet op zijn minst door de jarenlange hechte samenwerking in andere bands, waaronder The Etta James Experience.
Drummond speelt covers en eigen materiaal.

DrummonD live (YouTube)

16:30 uur- THE KOALAZ

Psych Rock Reggae band with some Tangie flavours

The Koalaz live! (YouTube)

18:15 uur- GECKO CLUB

exotic indie-surf band uit Engeland!

Gecko Club live! (YouTube)

 

Klik op deze link voor het progamma van de andere feestdagen.