Park Open – zondag 25 juli

PARK OPEN 2021 – DAG 2 – zondag 25 juli

Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en de tekst 'Wie is er niet groot mee geworden? PARK OPEN PODIUM1 CONTRAIRE 13:00-20:00uur bands, singer-songwriters kinderprogramma eten & drinken ROOSMARIJN+PRASHANT PODIUM2 ΜΟΥΟ SINGER-SONGWRITERS TRIKOSIS'

Op podium 1:

Contraire uit Arnhem, opgericht door Maurijn Teunisse met indie-pop vol tegenstellingen: elektronisch maar organisch, pop en alternatief, opliftend en aangrijpend.

Roosmarijn die met haar altviool, loop-station en intrigerende stem het gevoel van tijd en ruimte verandert. Ze speelt samen met gitarist Prashant die in zijn muziek de grenzen opzoekt voor een eigen en uniek geluid. Samen maken ze dromerige melodieën en ritmes die je meenemen naar kleurrijke landschappen en een andere werkelijkheid.

Moyo, zwevend tussen indie-pop en knallende alternatieve psychedelische pop-rock. Moyo is dynamisch en een frisse wind tussen de mainstream “radio-pop” met een interessante mix van snoeiharde gitaren en pakkende synthesizer melodieën. Pittig, juicy, maar vooral erg lekker.

En dan…Trikosis! Een échte feestband die zich laat inspireren door traditionele Europese en Noord-Afrikaanse muziek uit de Balkan en klezmercultuur. De band speelt een combinatie van eigen werk en eigen arrangementen van traditionele muziek, met een vleugje punk en clownerie. Door hun eigenzinnige geluid en aanstekelijke energie duurt het niet lang voordat ze jullie mee gaan krijgen!

Tickets: bit.ly/PARKOPENSPONSOR