Pathé Outdoor Cinema ism Stadsvilla Sonsbeek

Zaterdagavond 24 augustus organiseren Pathé & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema’ avond in Park Sonsbeek.

Voor het vijfde jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is.

Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

♥ WELKE FILM: Bohemian Rhapsody

♥ HOE WERK HET?
Iedere bezoeker kan tickets kopen en downloaden via de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht.
Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 24 augustus vanaf 19.30 uur in de Stadsvilla een koptelefoon.

De film start na zonsondergang.
(Zonsondergang op 24-08-2019 is: 21:00 uur.)

♥ BIJ SLECHT WEER:
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum.
Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2019 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

♥ TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras!

♥ Blijf op de hoogte via dit Facebook Event of via www.stadsvillasonsbeek.nl

♥ Foto: Masha Bakker Matijevic – Photography