Piepschuim College met Cees de Beer

Kom naar ons Piepschuim College met Cees de Beer: nachtburgemeester van Nijmegen en mede-oprichter van spoken word-platform Mensen Zeggen Dingen.

Ben je een jonge zelfstandig ondernemer of denk je erover om je eigen bedrijf te starten? In de culturele sector of in een andere branche? Benieuwd naar anderen die er ook voor gekozen hebben om voor zichzelf te beginnen? Of ‘gewoon’ benieuwd naar het verhaal van Cees de Beer? Schrijf je dan vooral in!

Cees vertelt en wordt geïnterviewd over zijn keuze om zelfstandig ondernemer te worden in de cultuursector. Waar heeft hij mee te maken gehad, hoe komt hij aan opdrachtgevers en hoe regelt hij zaken waar hij tegenaan loopt? En je kunt alles aan hem vragen! Na de pauze met pizza verzorgt Cees een creatieve workshop voor iedereen en is er voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Dus ben je zelfstandig ondernemer, wil je voor jezelf beginnen, of wil je meer weten over Cees: meld je aan!

Deelname is gratis, aanmelden kan via de button. Je wordt doorverwezen naar een andere Rozet website. Vol=vol! Let op: je hebt een geldig coronatoegangsbewijs nodig voor toegang

https://www.piepschuimrozet.nl/agendapiepschuim/collegeceesdebeer