Poederdoos

Na twee uitverkochte edities komt ‘Poederdoos’ weer terug in Bosch. Deze keer met nog meer hysterisch decor, drag-acts, sensuele performances, en een blik vol dj’s.
 
‘Poederdoos’ is een kleurrijke ondergrondse queer club-night met een rauw randje. Waan je in een decor van een vergaan badhuis uit de jaren ’80 met een Romeins thema. De dj’s van Poederdoos draaien eclectisch: onbekende zwoele disco wordt gecombineerd met harde pulserende acid house uit de vroege jaren ’90. Catchy Italo disco wordt met evenveel gemak afgewisseld met donkere hedendaagse Electro en New Beat. Van Miss Kittin tot DJ Pierre en van DJ Hell tot Donna Summer.
 
Poederdoos is LGBTQI+ vriendelijk. Verwacht een menigte van jongensachtige meisjes en meisjesachtige jongens en alles wat daar tussenin zit. MC Shelly looft een prijs uit voor de best geklede persoon.
 
Kaarten kosten 8,50 in de voorverkoop (ticketlink) en 10 euro aan de deur. In tegenstelling tot de laatste keer hanteren we een “één-erin-één-eruit” beleid, hierdoor zullen er ook later op de avond nog kaarten te koop zijn.
 
LINE- UP
 
DJ Theedoek disco
DJ Superdoei italo disco//elctro//acid house
Mike Costez acid house//italo disco//new beat
DJ minibar italo disco//electro
 
PERFORMANCES
Nikki Pleasure De ondergrondse drag-superster
MC Shelly Onze mascotte op crogs
Felicia De stuntvrouw op stiletto’s aan de paal