Porselain, Tjalling, Doodswens in Willemeen

20 December viert Porselain de release van hun album ‘DUENDE’. Dit doen ze samen met de eindhovense bands Tjalling en Doodswens. Naast muziek zal er op deze avond ook een expositie plaats vinden van O.A. Jim Onstenk ( meer worden er later bekend gemaakt ).

meer info check www.willemeen.nl

Enkel deurverkoop, entree 5 euro.

Porselain
Porselain is een alternatieve/ avant-garde band bestaande uit 4 gedreven kunstenaars. Met muzikale contrasten en teksten die voornamelijk gaan over sociale problemen en de sombere kant van de wereld, blijven ze de luisteraar verassen.
Het blijft niet alleen bij muziek. Door middel van beeldende kunst in de vorm van onder andere schilderijen en video creëren ze een intrigerende beleving die je bij zal blijven.
https://www.porselain.com/music

Tjalling
Tjalling combineert indie, shoegaze en post-rock/metal om lange, niet onderbroken, nummers te schrijven. Hun shows zijn meeslepende ervaringen over innerlijke conflicten waarbij het publiek helemaal in opgezogen worden.
https://tjallingtjalling.bandcamp.com/album/a-self-repressed-lie

Doodswens
Doodswens is een twee koppige black metal band uit Eindhoven (NL), opgericht in de herfst van 2017 door Fraukje van Burg en Inge van der Zon. Zonder de intentie om een band te starten begonnen zij met hun gevoel naar muziek te vertalen, en uiteindelijk was hetgeen wat Doodswens nu is geboren. Geïnspireerd door de ruwheid uit de jaren 90, combineert Doodswens old school black metal met een atmosferische ‘wall of sound’.
https://doodswensband.bandcamp.com/releases