Projector

De uit Brighton (UK) afkomstige band Projector heeft een vrij experimentele houding ten opzichte van popmuziek. Het drietal combineert industriële drumcomputers met alternatieve rock-hooks, weelderige melodieën en razende post-punk!

Projector

De in 2018 opgerichte groep beweegt moeiteloos tussen kunstzinnige ontsporing, agressie en de pakkende melodieën die ze in de mainstream rockscene zou plaatsen. Soms hoor je de duistere, industriële brutaliteit van Joy Division en op andere momenten is het een spektakel van hyperactieve, Squid-achtige rant-pop. Live hoor en zie je een energieke, subtiele, strakke en intense band!

Thames (support)

Thames is een gloednieuwe postpunkband rond zanger en gitarist Merlyn Baartman. Met familie uit Suffolk in Engeland is hij bekend met de Britse punk- en new wave-invloeden (waaronder The Cure, Fontaines D.C. en IDLES). Vol energie snijdt deze vierkoppige band onderwerpen als seksisme, racisme en giftige mannelijkheid aan. Muzikaal maak Thames zeer veel indruk zoals was te zien op afgelopen editie van Noorderslag en op de Popronde in onze grote zaal!

 

BESTEL TICKETS

 
 
20:30u 21:00u