Roest Presents: Hemelvaart Metalfest Arnhem

Dit jaar hebben we weer een killer line-up!!

Te beginnen met de winnaar van de metalbattle (TBA)

Om vervolgens door te gaan met #Bullhammers uit het zuiden met onvervalste working class Rock&Roll zoals ze dat zelf omschrijven. Een mooie warming up!
https://www.facebook.com/Bullhammer/

Daarna zijn de heren van #Diggeth aan de beurt.
De mannen hebben net een nieuw album uit genaamd “Gringos Galacticos” dat goed ontvangen is en zelf 10x ere metaal gehaald in de Aardschok! Benieuwd? Wees dan optijd..
https://www.facebook.com/Diggethmusic/

#DeadMansWalk is ook weer van de partij met hun mix van Death&Thrash metal. De band is momenteel nog bezig met hun volgende album op te nemen en de vraag is natuurlijk of ze nieuwe nummers zullen spelen.
https://www.facebook.com/deadmanswalk/

Dan is het de beurt aan #Mouflon. De heren uit Arnhem hebben onlangs hun debuut uitgebracht dat goed werd ontvangen. Hun stijl van oldskool Deathmetal staat vol beuk en doomriffs dus de koppen bij elkaar en bangen maar!
https://www.facebook.com/MOUFLONDEATHMETAL/

En dan is #TheLuciferPrinciple aan de beurt. Deze heren weten wat beuken is en weten wat een feestje bouwen is! Hun stomping Death metal beukt alle kanten op dus maak de dansvloer vrij want dat gaat er geheid hard aan toe met deze stomping crew!
https://www.facebook.com/theluciferprinciple/

Last but zeker not least komt niemand minder dan de legendarische #Martyr!! Deze jonge gasten weten waar Thrash voor staat. Snel, sneller, snelst.. (h)eerlijk Thrash zoals dat vroeger was en nog steeds is en ook dit gaat een feest worden want in hun 35 jarig bestaan hebben deze mannen hun sporen dik verdient en dat zullen ze deze dag zeker laten gelden \m/
https://www.facebook.com/MARTYRONLINE/

Ook dit jaar hebben we weer n after party om je vingers bij af te likken.. zei ik likken? Jazeker want hun album “Obesitas” is hun laaste wapenfeit tot dusver. Natuurlijk hebben we het over de lieve knullekes van #Kaasschaaf die altijd weer een feestje weten te bouwen! Dus trek je zwembroek en je little pony t-shirt aan en gaan met die banaan.. \m/
https://www.facebook.com/KaasschaafPartyGrind/

En ook #GoreNCarnage uit Mexico zal de afterparty komen vergezellen. Dit trio opereert als sinds 2005 en heeft meerdere geluidsdragers op hun conto staan in de vorm van demo’s, cd en zelf lp! deze show mag je niet missen want het is ook de enige die ze doen in Nederland!
https://www.facebook.com/goreandcarnage/

Natuurlijk is er ook weer eten en drinken in overvloed. Drinken uiteraard bij de bar in de zaal maar ook in het cafe waar special bier op de tap is en een heerlijk terras.
https://www.facebook.com/cafebrigantarnhem/

Ook zal #Masterspies weer van de party zijn met hun eigen huisgemaakte frieten, hamburgers en broodjes worst.
https://www.facebook.com/MasterspiesCatering/

Kort gezegd zal je buik worden gevuld met bier, friet en burgers en je oren gesmeerd worden door alle vette bands die er dit jaar zullen staan.
Alle reden om te komen op deze prachtige Hemelvaartsdag…!!

(Er is geen voorverkoop, alleen verkoop aan de deur of reserveren is ook mogelijk via brigantroest@hotmail.com of via messenger)