Roxeanne Hazes | Luxor Live, Arnhem

Met haar debuutalbum In Mijn Bloed (2017) sloot Roxeanne een periode af; ongelukkig, zoekend, boos. Het maakproces was haar therapie. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. ‘Onze monden vielen open’, luidde het juryrapport. ‘Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’ Nu, Twee jaar later is Roxeanne Hazes terug met nieuwe muziek!

Het vertrekpunt is het vorige album: elektronische popgeluiden met een nostalgisch levenslied randje in een modern jasje. “Maar ik merk ook dat ik nog meer muzikale vrijheid claim en grenzen op zoek: van een organisch bandliedje naar een eclectische donkere popsong.”

Op 28 Februari staat ze, samen met haar band, in Luxor Live in Arnhem!

WIES (support)
Support bij komt van WIES! Deze kersverse Nederpop-act heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys.

Ondanks dat de band niet eens een jaar bestaat werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso, TivoliVredenburg en Luxor Live en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019. Vorig jaar trok WIES door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde en stond in die hoedanigheid ook in Luxor Live op het hoofdpodium!

Meer info & Tickets: https://bit.ly/2qhQwqB