Shelf Lives

Shelf Lives is het geesteskind van zangeres Sabrina Di Giulio en gitarist/producer Jonny Hillyard. Deze inmiddels in Londen gevestigde groep combineert extravagante beats, donkere hooks en punk-gitaarriffs tot energieke electro-punk.

Shelf Lives

Met een verwrongen glimlach brengt Shelf Lives thema’s van maatschappelijke ineenstorting en hyperconsumentisme aan de orde. Je hoort energieke popsongs terwijl ze tegelijkertijd het schurende en fysieke gevoel van hardcore punk terugbrengen naar een benauwde houseparty-setting waar je het zweet op het plafond voelt. Het duo wordt geprezen door NME, BBC Radio 1 stond op vele festivals waaronder Glastonbury Festival en speelde shows samen met bands als Thumper en Skating Polly die je al eerder in Luxor Live zag!

Hugo Remmen (support)

Hugo Remmen is part-time moerasmonster en schreeuwlelijk waar je gehoorbescherming voor nodig hebt. Zijn VJ en hypeman Bart zorgt voor een backdrop die minstens net zo intens is als Hugo’s eigen aanwezigheid. Alles is DIY en een beetje kapot, maar dan hoef je je bij een show wat minder te schamen als je zelf ook een beetje naar de klote bent. Waarschuwing: als er geen moshpit komt, begint Hugo er zelf een.