Stand Up Comedy Night

 

Playground Comedy presents:

W1 Cafe: Stand Up Comedy Night
Kom binnen bij Willemeen voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een komische try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende er ervaren comedians. In een knusse cafésetting wisselen ruim 5 tot 7 verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende try-out show met diverse karakters en types uit het hele land.

Laat je verrassen door bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Arnhem bespelen. De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze MC. Deze ervaren Master Of Ceremony verwelkomt je en brengt je in de stemming en warmt je op en brengt de verse verrassende comedians een voor een naar voren.

Met elke keer wat andere verrassende comedians die uit alle hoeken van het land komen! We verwelkomen diverse Nederlandstalige maar ook een paar Engelstalige acts. Ditmaal o.a.: Tuqeer Wijnstein, Tom de Landmeter, Nelson Martinez Aguilar, Frank Westerink, Nadaav Chermon, Cody Verhagen, Florian Conrads. Master Of Ceremony: Cristian Pielich

Tijd

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Einde: 23:00