State of Fashion Biënnale 2024

Nog maar één week te gaan en dan gaat de State of Fashion Biënnale | Ties that Bind van start! De stad kleurt inmiddels al feestelijk met vlaggen van State of Fashion en Juni Modemaand Arnhem, in afwachting tot de opening op 17 mei.  

In deze nieuwsbrief lees je meer over de tentoonstelling Ties that Bind in Rembrandt Theater, de VPRO Tegenlicht meet-up, de feestelijke parade door de stad, het symposium op 21 mei en over onze gratis kinderworkshops. Zien we je volgende week?

 

17 mei t/m 30 juni

Bezoek de tentoonstelling Ties that Bind

Samengesteld door Rachel Dedman en Louise Bennetts brengt State of Fashion 2024 | Ties that Bind creatieve praktijken op het gebied van mode, textiel en hedendaagse kunst uit het mondiale Zuiden in beeld. Deze editie van de Biënnale onderzoekt de complexiteit van traditie, de politieke kracht van kleding en alternatieve oplossingen voor de uitbuitende modesystemen.

De tentoonstelling Ties that Bind is te bezoeken van 17 mei t/m 30 juni, woensdag t/m zondag van 10:00-17:00 op onze hoofdlocatie Rembrandt Theater. Wil je nog meer te weten te komen over de vier thema’s uit de tentoonstelling? Sluit dan aan bij een rondleiding op woensdagmiddag om 14:15-15:15 (NL) of op zaterdag van 11:00-12:00 (NL/ENG). Of neem deel aan onze gratis online Whataboutery programma’s, waarin curatoren Rachel Dedman en Louise Bennetts samen met verschillende makers dieper ingaan op de vier thema’s uit de tentoonstelling Ties that Bind.

Meer info