Tapschrift Arnhem augustus 2/2 x Petra Bouwens expo (met aliens)

TAPSCHRIFT x Studio Konijnenvoer x Petra Bouwens

Voorafgaand aan ons mooie Tapschrift de opening van de expositie ‘Drawing is my safe space’, met tien jaar aan werk van de onovertroffen, Arnhems beroemdste Petra Bouwens.

https://www.facebook.com/events/2403914932990018/?notif_t=event_description_mention&notif_id=1565696709469620

Dus: TAPSCHRIFT ARNHEM AT IT AGAIN! Studio Konijnenvoer heeft haar plekje om te nestelen gevonden en is neergezegen op de mooist denkbare plek aan de Oude Kraan 72, en wij nu ook.

Tapschrift:

Tapschrift is een open podium, voornamelijk gericht op het geschreven en gesproken woord, maar iedere vorm van zelfexpressie is (en blijkt) welkom. We zien hier namelijk ook theater, muziek, cabaret, experimenten (buiksprekers en goochelaars), en natuurlijk: schrijvers in alle soorten en maten.

Dit evenement vindt al eeuwen in Arnhem plaats, maar inmiddels ook al enkele jaren in Nijmegen en Utrecht, en op verschillende festivals. Een perpetuum mobile van succes!

Meedoen? Meld je aan via het evenement! Dat kan altijd en met alles. Plaats een bericht in het evenement. Dan plaatsen wij later een bericht met een lijst met namen die wij geselecteerd hebben om deze avond te komen spreken. De lijst bestaat uit 12 namen. Ervaring heeft ons geleerd dat 12 het perfecte aantal deelnemers is, elk met 5 minuten.

Voor het gemak, de vorm, de informele etiquette en de continuïteit, stelden we enkele huisregels samen:

1. Word dronken.
2. Van je telefoon af voordragen kost je een biertje voor je collega’s (maar neem gewoon de moeite om het te printen of uit je hoofd te leren: aandacht voor je werk siert je ♥)
3. Neem je vrienden mee.
4. Aanmeldingen: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maar ook: nieuwkomers en mensen die van ver komen hebben voorrang.
5. Tapschrift is een open podium. Wij bieden het podium, jij krijgt er vijf minuten om te vullen. Easy as pie.
6. Tapschrift begint ergens tussen 20:00 en 23:00. Als je je hebt aangemeld, en je staat op de lijst, dan spreek je tussen 20:00 en 00:00. Moet je wachten? Neem een biertje. Wel op tijd zijn, hoor. Wij maken een planning, en als je er niet op tijd bent, schop je die in de war.
7. Alle communicatie verloopt via dit evenement. Niet via ons persoonlijk of via de Tapschriftpagina: dat gaat mis. Via dit evenement blijft het voor overzichtelijk.
8. Afmelden is stom, en voor niemand leuk. Al hebben we voor alles begrip. Maar doe het vooral niet last-minute. Niet tof voor de mensen die zo een plekje mislopen.
9. Als we 10 regels hebben, gaan we verloren. Laat het dus niet zo ver komen, we hadden lange tijd aan 1 regel, regel 1, genoeg gehad.

EN NU DRINKEN, SCHRIJVEN EN SPREKEN!

APPLAUS!

(Inloop: 20.00)