THEM CAGED DOGS live

THEM CAGED DOGS live

 

zaterdag 3 juni 2023 / 19:00

19:00 Doors open
19:45 Masterclass Zacharias S. Falkenberg – Inschrijven mogelijk tot Zondag 29 Juni
21:00 Søndrier
22:00 Them Caged Dogs
___________________________________________________________
MASTERCLASS met Zacharias Falkenberg – 19:45 uur
Compositie, Songwriting en Music Production
Met zijn nieuwe band ‘Them Caged Dogs’ heeft Falkenberg een experimenteel rock album gereleased, het album bevindt zich tussen werelden als jazz, klassieke muziek, ambient en ook Bulgarische koren.
Met special guests Henrik Schwarz, die op dit album onder anderen gefeatured wordt, heeft Falkenberg een indrukwekend album niet alleen geschreven, maar ook geproduceerd.
In deze Masterclass zal Falkenberg over de processen van het album praten. Hij openbaart kleine productie geheimen, zal over het process van het componeren praten en inzichten in zijn ‘Logic’ producties delen.
–> Inschrijven mogelijk t/m ZONDAG 29 mei via een personlijk Facebook bericht naar Them Caged Dogs.

–> Donaties voor de Masterclass zijn welkom!

Link naar debut album ‘Today’s Duty, Tomorrow’s Ruin’: https://shorturl.at/fpqST
Meer informatie over Zacharias Falkenberg: https://www.zachariasfalkenberg.com/


søndrie(r) – 21:00 uur

søndrie(r) is een experiment in geluid van kleur, vormen, patterns en noise.
Het duo, bestaande uit Eric Aelenei op processed keyboards en Paul Grieshammer op effectual drums, speelt exclusief geïmproviseerde muziek, met een sterke focus op het creëren van steeds veranderende sferen binnen instant composities.
Beïnvloed door zowel nieuwe als oudere elektronische muziek zoals Drum&Bass, Jungle, Minimal en Techno, evenals moderne jazz en klassieke/neoklassieke muziek, stelt het duo hun sonische palet zorgvuldig samen en streeft ernaar hun eigen sound bij elk optreden opnieuw te ontdekken.
Links:
– Soundcloud: http://bitly.ws/Ekmj
– Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=j8KQYmGhZrU
___________________________________________________________
THEM CAGED DOGS – 22:00 uur
‘Them Caged Dogs’ is een liberale en kritische art-rockgroep met een frisse kijk op muziek zonder compromissen te sluiten. De vierkoppige band focust zich op de uithoeken van experimentele rock waarbij punk, progressive- en jazzrock met metalnuances en psychedelische boventonen samenkomen met ambient elektronische intermezzo’s en symfonische epische evoluties. Waarbij tradities van stilistische, ver uit elkaar liggende artiesten als Frank Zappa, Miles Davis, Black Midi, Tool en The Mars Volta samensmelten op een eigenaardige en koppige manier.
In 2023 bracht Them Caged Dogs het debuutalbum ‘Today’s Duty, Tomorrow’s Ruin’ uit, een eigentijds album met een frisse sound. De muziek kan worden ervaren als complex en avontuurlijk maar tegelijkertijd ook herkenbaar: enerzijds heel vertrouwd maar ook heel vreemd.’
Zacharias S. Falkenberg: guitar/synths
Philipp Rüttgers: Keys en synthezisers
Chris Seargent: Bass
Akim: Drums
Meer Inforamtie over Them Caged Dogs:
https://linktr.ee/themcageddogs

Locatie

Café bosch
Apeldoornsestraat 4a
6828AB ARNHEM

Ticketlink