Timesbold

Timesbold, het project rond singer-songwriter Jason Merritt (Whip), is terug met nieuwe muziek! Bekend en geliefd om zijn fijne en elegante Americana met intelligente teksten, brengt hij al meer dan 20 jaar muziek uit, met zijn verschillende bands en projecten!

Timesbold

Alles wat Jason Merrit doet, doet hij met stijl en een uitroepteken! Na zijn recentere projecten als Whip of met de Miracle Whips komt hij voor het eerst sinds 2008 terug met een nieuw Timesbold-album. Zo veel verschillende vormen van Americana, country en folk die je in de muziek van deze groep hoort, zo vaak is de line-up van Timesbold gewijzigd. De constante is de singer-songwriter met zijn fascinerende stem en uitmuntende composities én verhalen.

BILLY + BRAY Band (support)

BILLY + BRAY Band is de modern country band rondom singer-songwriter Billy Dufray en zangeres Bray. Het is hun missie de countrysound van nu uit Nashville naar Nederland te brengen. Zij beschikken over eigen werk, maar spelen ook covers. Ze worden ondersteund door hun vaste gitarist Robert van Voorden, ook bekend van de band Copperhead Country.

 

BESTEL TICKETS

 
 
20:00u 20:30u