Ton’s Leuke kadootjes feestje

Ton’s Leuke kadootjes feestje is het perfecte alternatief op het traditionele Sinterklaas Feest. 
Geen Sint en Piet met flauwe gedichtjes en zoetsappige K@#%#liedjes !. 
S Klaas en de broertjes P zwart hebben allemaal een lokatieverbod gekregen op deze avond en zullen daarom ook DIREKT worden verwijderd uit Brigant. 
Deze 5 December zal een andere zijn als dat je gewend bent.
Samen met Skeve Nelis zal Ton jullie trakteren op een onvergetelijke avond. met daarbij niet alleen alle denkbare stijlen van muziek. 
Maar ook met heel veel Kadootjes. 
Je zal wel denken OH oh oh oh het lijkt toch verdacht veel op het saaie S. klaas feestje.
Maar daarin zal jij jezelf behoorlijk in gaan vergissen.
Eigenlijk kunnen wij er ook niet te veel over vertellen. 
De toegang is niet alleen gratis, maar er is dan ook nog veel meer !. Vervelen zal jij je zeker niet op deze avond !.
Een verrassing zal het zeker zijn. 
Je zal op deze avondvan de ene verbazing op de ander verbazing stuiten, 
Dus ook geen pepernoten of speculaas, strooigoed of andere rommel. 
Je verwachting zal 180 graden omgekeerd worden. 
Iedere aanwezige bezoeker maakt kans om 1 van de tientallen kadootjes te krijgen. 
En geloof het maar als wij vertellen dat het niet de minste zullen zijn.I 
Ieder half uur zullen Ton en Skeve Nelis, 1 persoon verblijden met een Kado. En krijg je de mogelijkheid om de muziek te bepalen voor de volgende 30 minuten van de avond.
Maar er is nog veeeeeeeeel meer op deze 5 december.
Ons advies is daarom ook, zorg dat je er bent en kom naar Brigant op 5 december, 
Want als je er niet bij bent geweest zal je een jaar lang moeten wachten.
5 December zal nooit meer het zelfde zijn. en dat kunnen wij iedereen garanderen ! 

Om te beginnen natuurlijk veel muziek, maar ook nog eens heel veel Kadootjes die we om het half uur weggeven ( ja weggeven = gratis ) aan de bezoekers. Hoe, wat, waar en waarom word uitgelegd in een promo video die VANDAAG geplaatst zal worden op facebook. Maar even in het kort uitgelegd hoe het werkt. Om te beginnen de entree is gratis en toegankelijk voor mensen van 18+ . Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een persoonlijk nummer en komt in een soort van grabbelton. Elk half uur word er 1 nummer uit de grabbelton getrokken, en word de persoon op het podium geroepen. Op het podium zijn er 3 deuren. 1 van die deuren mag de gelukkige openen en krijgt het kado wat zich achter de deur bevind !. De kadootjes die je kan verwachten zijn oa Toegangskaarten voor verschillende aankomende feesten zoals bijvoorbeeld Arin@s leuke Oldschool Feestje in April 2019 in de WILLEMEEN te Arnhem ( waarde 15 euro per stuk ) en worden 2 stuks per keer weggegeven ( 10 stuks gesponsord ). Of toegangskaarten voor JURACID 2 ( 2 stuks incl VIP treatment en 8 standaard entreekaarten ). Maar ook meerdere flessen whiskey en wodka . ** LET OP ** Je kunt de gewonnen fles bij vertrek ophalen bij bar en neem je daarna gewoon mee naar huis. waar je hem alleen of met je vrienden kan opdrinken ** het is namelijk ivm horeca vergunnigen niet toegestaan om de gewonnen flessen te openen en / of te nuttigen tijdens het feest ** . Natuurlijk zijn er nog andere kadootjes maar die gaan we natuurlijk niet verklappen. LEVERWORST ( shit, toch weer eentje verklapt ) Maar wat gebeurd er verder qua muziek. Die word bepaald door de gelukkige winnaar dmv het Rad der muzikale klanken. Hoe werkt dat ?!. Op het rad der muzikale klanken staan de diversen stijlen van muziek. Het bordje met de stijl die als laatste ( 30 min ) is gedraaid mag de winnaar vervangen met een stijl naar eigen keuze om vervolgens zelf een draai aan het rad der muzikale klanken te geven. De uitkomst bepaald daarmee de stijl van muziek voor de daarop komende 30 min. Daarna word er weer een gelukkige winnaar getrokken en herhaald zich de cyclus zoals boven vermeld. Dus……. Reggea, Disco, Nederlandstalig, Techno, Hardcore, Tekno, Trance, Pop, Soul, Drum & Bass, County en western…………..etc etc !!! Dus ALLE stijlen van muziek kan je verwachten. En onthou goed dat . Het feest begint om 20:00 uur. Dus hoe vroeger dat je aanwezig bent, hoe meer kans dat je maakt om 1 van de kadootjes te winnen en de muziek te bepalen.

 

>> Facebook event