Urban@Olympus

Urban@Olympus is een gaaf urban evenement op het parkeerterrein van Decathlon. Zet de snelste tijd neer tijdens de BMX pumptrackbattle, klim over de steigerbuizen en houten obstakels, test je 3×3 basketbalskills of win tickets voor het WK volleybal met de hardste smash. DJ Walter Witlov draait plaatjes en lekkere gezonde hapjes maken het evenement compleet!

Wat is er allemaal te doen?

BMX Pumptrackbattle
In het jaar na het WK BMX op Papendal komt de pumptrackbattle terug. In verschillende leeftijdscategorieën strijden de deelnemers om de titel open Arnhems kampioen. De BMX fietsen en helmen liggen klaar.

Parkour en Freerunning
Tijdens dit evenement zetten wij een toffe opstelling neer met een urban karakter. Met steigerbuizen en houten obstakels maken we een omgeving waar onder je begeleiding kennis kan maken met Parkour en Freerunning. Ook als je zelf al ervaring hebt met de sport, kun je samen met andere mensen lekker jammen!

3×3 basketbal
Maak kennis met de urban variant van basketbal. Vlotter, dynamischer en minder regels. Onder begeleiding van ervaren 3×3 basketballers uit de community kun je kennis maken de sport op een speciaal 3×3 basketbalveld. Iedereen is welkom om lekker mee te doen.

Win WK volleybal tickets
In september en oktober is het WK volleybal in Arnhem. Daarom geven we nu al tickets weg voor een wedstrijd van de oranje dames in het GelreDome. Smash om het hardst op de smashmeter of speel zo vaak mogelijk over met Volleyuppie.

En nog veel meer!
DJ Walter Witlov draait je favoriete muziek, er zijn lekkere speedy bites, je mag Decathlon stepjes, skates en skateboards testen en nog veel meer. Kom dus op tweede Pinksterdag tussen 12.00 en 16.00 uur naar het Olympus terrein.

 

  • 06 juni 2022
  • 12:00 – 16:00 uur
  • Gratis activiteit
  • Geschikt voor kinderen, jongeren, volwassenen
  • Beginner, Gevorderd
  • Locatie: Parkeerplaats Decathlon, Olympus 1
    6832 EL Arnhem