Visstick (De Grote Boodschap, Jonestown Aloha, Wondkoorts)

Line-up:

Wondkoorts/Kutskater 
https://www.facebook.com/KutskaterWondkoorts/

Jonestown Aloha
https://www.facebook.com/jonestownaloha/

De Grote Boodschap
https://www.facebook.com/degroteboodschap026/

——————————————————————————————-

Wondkoorts/ Kutskater:

Deze twee fijne Arnhemse krullenbollen houden van het invullen van kruiswoordpuzzels. de break-out lezen en party tenten de vernieling in helpen. De band maakte een aantal keer een identiteitscrisis door in de zin van naamsveranderingen; wondkoorts, kustkater en kutmaan passeerden al de revue. Misschien changeert de huidige naam nog, maar misschien ook niet. 
Verwacht een mix van garage, grunge en wat soundscape terreur. Van 70’s liks tot 90’s geschreeuw.
Klinkt als: een vleugje MC5, the Stones en trippy invloeden van CAN & Meatpuppets en dat alles met een garage-sausje.
Beter ga je vooraan staan.
Kusjes! 

——————————————————————————————-

Jonestown Aloha:

Is een vierkoppige punkformatie uit Amsterdam. Hun muziek is het resultaat van de ontelbare uren die ze op hun eenzame zolderkamertjes spendeerden. Met meesterwerken van bands zoals Black Flag, Bad Brains, Cro-Mags, Out Cold, Poison Idea, Minor Threat en natuurlijk BGK. Om over hun real-life ervaringen tijdens bier, cholesterol en testosteron verzopen avonden in de OCCI maar niet te spreken. De band bestaat uit Titus, Bas, Lennart en Niels. Stuk voor stuk aardige en hulpvaardige knapen met een voorliefde voor snelle muziek en een missie om je trommelvliezen naar de tering te helpen.

——————————————————————————————-

De Grote Boodschap:

De Grote Boodschap, compromisloze nederlandstalige metal die zich niet in een hokje laat vangen. Liedjes over dagelijkse ergenissen over zichzelf, anderen en gewoon de hele wereld in het algemeen worden als mitrailleur salvos op het publiek afgevuurd. Gehuld in de werkkleding van de elite breekt De Grote Boodschap de zaal en je gezond verstand af sinds 2008

Sido draait plaatjes om de avond af te maken.

Entree: 5 euro