Voetbal clinic Vitesse x Gelrepas

Vitesse organiseert in samenwerking met Gelrepas een gratis voetbalclinic, voor jongens en meiden van 6 t/m 17 jaar oud, op onze trainingsaccommodatie Papendal. Onder professionele begeleiding kunnen de jongens en meiden werken aan hun techniek en leren ze hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. Je leert dus voetballen op dé Vitesse-manier!

De clinic zal plaatsvinden op drie dagen (woensdag 1 mei, donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei), verspreid over twee tijdssloten per dag:

  • 9.00 – 12.00 uur;
  • 13.00 – 16.00 uur.

Inschrijven voor één van deze tijdsslotten is mogelijk, indien je in bezit bent van een geldige Gelrepas, via onderstaand formulier! Let op: er zijn slechts 60 plekken per tijdsslot. De eerste 60 inschrijvingen per tijdsslot mogen deelnemen aan de clinic op de desbetreffende dag en tijd. Een bevestiging van deelname ontvang je zodra alle tijdssloten zijn volgeboekt!

Vervoer
Vervoer naar onze trainingsaccommodatie te Papendal (Papendallaan 40, 6816 VD Arnhem) is onder meer mogelijk via het Openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Arnhem rijdt buslijn 10 op maandag tot en met vrijdag rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij de bushalte op Papendal.

Korting op het warming-up shirt van Vitesse
Jij kan jouw voetbaldag bij Vitesse compleet maken met het unieke warming-up shirt van Vitesse! Speciaal voor jou, als Gelrepashouder, kun je het warming-up shirt voor slechts 29,99 euro (in plaats van 44,95 euro) bestellen met het tegoed op jouw Gelrepas. Zo voetbal je deze dag als een echte speler van Vitesse!

Wil je gebruikmaken van deze actie? Vink in onderstaande formulier deze optie aan. Wij nemen dan in aanloop naar de voetbalclinic contact met je op en zorgen dat het warming-up shirt klaarligt aan het begin van jouw clinic!

> https://www.vitesse.nl/informatie/voetbal-clinic-vitesse-x-gelrepas