Voltage

Voltage is de in 2011 opgerichte southern rockband van zanger/gitarist Dave Vermeulen. Voltage is pure band met een eigen geluid en vier muzikanten die oprechte muziek direct vanuit het hart maken.

Voltage

Op vier albums wisten Dave Vermeulen (zang, gitaar), Ruard Sanders (gitaar), Kai Liebrand (bas) en Edwin van der Burgt (drums) je mee te nemen in verhalen die op hun pad kwamen. De uitgebrachte singles wisten met name de playlisten van Radio Veronica en NPO Radio 2 te bereiken en zijn een tegenhanger van wat er in de mainstream wereld gaande is. Eind 2023 verscheen de eerste single, genaamd ‘The Wild Ones’ van het nog te verschijnen vijfde studioalbum van Voltage. Deze uptempo song is een ode aan iedereen die ondanks alle meningen, vooroordelen en concurrentie tóch dichtbij zichzelf weet te blijven.

Thompson Springs (support)

Thompson Springs is het project van Matt Smith uit Chicago. Met deze band maakt hij een mix van folk en westerse rock die beïnvloed is door zowel klassieke songwriters, zoals Tom Petty, als recentere indie-artiesten, zoals Kurt Vile. December 2023 verscheen het laatste album getiteld Standby.

19:00u 19:45u