Vrijheidscollege met Raoul Heertje

In samenwerking met Provincie Gelderland, Erfgoed Gelderland en Rijnbrink organiseert Rozet op dinsdagavond 14 mei 2024 een Vrijheidscollege met Raoul Heertje. In dit Vrijheidscollege gaat Raoul Heertje in op de vraag hoe we op deze planeet goed met elkaar kunnen samenleven zonder blind of doof te zijn voor de pijn van een ander en dit juist als een manier te gebruiken om elkaar te begrijpen.

Vrijheidscollege - Raoul Heertje

Raoul Heertje (1963) is comedian, schrijver en programmamaker. Hij was jarenlang teamcaptain van Dit was het nieuws en presenteerde de televisieprogramma’s Wintergasten en Heerlijk Eerlijk Heertje. Ook schreef hij voor NRC en publiceerde hij verschillende boeken, waaronder Mark Rutte is Lesbisch. Verder schreef en vertaalde hij de afgelopen jaren toneelstukken en regisseert hij de shows van verschillende comedians, onder wie Daniël Arends. Samen met documentairemaker Frans Bromet maakte hij de tv-serie Het Israël van Heertje & Bromet.

Vrijheidscollege Raoul Heertje

Dinsdag 14 mei 2024

19.30 – 21.30 uur

Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP, Arnhem
Toegang is gratis.

Kijk op https://rozet.nl/vrijheidsdagen/ voor meer informatie en inschrijven.


Deze activiteit is onderdeel van programma Vrijheid in Gelderland en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Erfgoed Gelderland en Rijnbrink. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidgelderland.nl..