Vrijheidscollege – Raoul Heertje

Raoul Heertje (1963) is comedian, schrijver en programmamaker. Hij was jarenlang teamcaptain van Dit was het nieuws en presenteerde de televisieprogramma’s Wintergasten en Heerlijk Eerlijk Heertje. Ook schreef hij voor NRC en publiceerde hij verschillende boeken, waaronder Mark Rutte is Lesbisch. Verder schreef en vertaalde hij de afgelopen jaren toneelstukken en regisseert hij de shows van verschillende comedians, onder wie Daniël Arends. Samen met documentairemaker Frans Bromet maakte hij de tv-serie Het Israël van Heertje & Bromet. 

In zijn Vrijheidscollege gaat hij in op de vraag hoe we op deze planeet goed met elkaar kunnen samenleven zonder blind of doof te zijn voor de pijn van een ander en contact juist als een manier te gebruiken om elkaar te begrijpen.

‘Vrijheid beleef je samen in Gelderland! Deze activiteit is onderdeel van programma Vrijheid in Gelderand en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Erfgoed Gelderland en Rijnbrink. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidgelderland.nl.’

 

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
 
Dinsdag 14 mei 2024 19:30 – 21:30