Wijvenkraam

Vintage, secondhand, design & DJ’s

Op zondag 2 juni staat Wijvenkraam weer paraat, de absolute must-visit markt voor ‘meiden’ van alle leeftijden, in het spetterende stadshart van Arnhem. Duik in een wereld van vintage mode, unieke accessoires, en handgemaakte juweeltjes, allemaal zorgvuldig samengesteld voor jouw ultieme ‘shopping-experience’. En dat alles op de lekkere beats van onze DJ’s!

Wijvenkraam staat voor kwaliteit, creativiteit en diversiteit en is daarmee allesbehalve een doorsnee rommelmarkt. Stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics, design liefhebbers en andere verkopers vanuit het hele land richten hun kramen gezellig in met kwalitatieve en one-of-a-kind items waar elk meidenhart sneller van gaat kloppen van al het moois dat je tegenkomt.

Van 11.00 tot 17.00 uur hebben jullie de kans om te struinen langs unieke ontwerpen en tweedehands schatten, van vintage kleding tot kunst en alles daartussenin. En vergeet niet onze uitgebreide foodcorner, die deze editie nóg verleidelijker zal zijn!

Mis het niet:
❥ Zondag 2 Juni 2024
❥ De Melkfabriek
❥ Nieuwe Kade 1 Arnhem
❥ Tijd: 11.00 – 17.00 uur
❥ Entree: €4,- (kinderen t/m 12 gratis)

AANMELDEN

Zelf verkopen op Wijvenkraam met jouw kleding, accessoires of andere leuke items? Leuk! Aanmelden kan binnenkort via www.wijvenkraam.nl Wees er zoals altijd snel bij!