Workshop Audio-Technica elementen

Audio-Technica Workshops op zaterdag 6 april 2024

Hou jij van plaatjes draaien? Zaterdag 6 april 2024 organiseert Bender hifi een buitengewoon interessante workshop, die gegeven gaat worden door Sven Van Laerevan het merk Audio-Technica. Een platenspeler element is het onderdeel van de draaitafel waar de naald in zit. Wat een platenspeler element doet, is de trillingen die de naald oppakt, omzetten naar een geluidsignaal. Deze platenspeler elementen, oftewel cartridges zijn zaterdag 6 april hèt centrale thema! Bezoekers aan de workshop worden dus volledig ondergedompeld in de wereld van cartridges.

Stel dat je onlangs een platenspeler gekocht hebt. En al aardig wat plaatjes gedraaid hebt. Heb jij je zodoende al eens afgevraagd hoe de cartridge van een platenspeler werkt? Denk je dat je het verschil kan horen tussen de verschillende modellen? Wil jij graag weten waarom er verschillende vormen zijn van de naalden? En wil je weten (én horen!) wat het verschil is tussen een Moving Magnet (MM) en een Moving Coil (MC) cartridge? Op dit nog en nog veel meer vragen zal je een antwoord krijgen.

 

Op zaterdag 6 april kan je deelnemen aan een workshop in de ochtend of in de middag. De eerste workshop vindt plaats om 10u in de ochtend, de tweede gaat van start om 14u in de namiddag. Je gaat tijdens de workshop interactief geïnformeerd worden! Het aantal plaatsen is beperkt tot 15 per workshop. Reserveer dus tijdig!

Reserveren? Dat kan je doen door je in te schrijven via onze website of door een email te sturen aan harald@benderhifi.nl . Toegang is volledig gratis.