Zuiderstroom live op De Drieslag

WAT IS JOUW LIEVELINGSLIED?

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, tekst

Op 8 juli staan Mauro Casarini en Cassandra Onck van Het Geluid van Zuid voor jullie klaar achter de dj booth op de Drieslag om live jullie lievelingsliedjes te draaien.

De afgelopen weken hebben we samen met Het Geluid van Zuid en Power Plug NL onze lievelingsnummers en artiesten verzameld in de #Zuiderstroom playlist. Op deze manier verkennen we welke (muzikale) talen er gesproken worden in de stad en de wijk. Deze playlist vieren we op 8 juli tussen 11:00-13:00 op De Drieslag in Malburgen. Kom langs op onze 1,5 meter dansvloer (naast de loempia kraam). Liever digitaal aanwezig zijn? Je kan het ook vanuit huis volgen via Instagram live en Facebook live.

Deel jij ook je lievelingslied met ons? Reageer in dit event met het nummer en de artiest en vertel ons waarom het je lievelingsnummer is. Dan voegen wij het toe aan onze playlist. Wie weet hoor jij op 8 juli jouw nummer voorbijkomen!

Beluister de playlist hier: https://open.spotify.com/playlist/1izj0Lz2EQKBlfdfRIfCsV?si=gBBHNuE6QGOuBC3N1kLycg

Meer weten over het stadmakersprogramma #Zuiderstroom? Lees het hier: https://www.ruimtekoers.nl/stadsmakers-programma/zuiderstroom/