Zuurstof | Tahko & Najel Monteiro

Let op: Vervroegd naar 18:00 – 23:45. Kom op tijd. Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen!
We zijn verplicht iedereen bij binnenkomst te controleren op vaccinatiebewijs of negatief testbewijs. Zorg dat je van tevoren de CoronaCheck-app hebt geïnstalleerd en een QR-code hebt aangemaakt. Neem ook een geldig ID mee.
 

 
Afgelopen editie hebben we nieuwe liefde gevonden bij Willemeen. En dan verlang je maar naar één ding: samen meer tijd doorbrengen! Dus keren we 30 oktober terug én dansen we door tot middernacht. Dit keer met een drietal frisse acts die nog niet eerder op Zuurstof stonden + een bekend gezicht! 🔥🔥🔥
 
𝗟𝗜𝗡𝗘-𝗨𝗣:
✜ Tahko
✜ Najel Monteiro
✜ Bjorn Beijer
✜ Farao
 
Menig liefhebber van de vierkwartsmaat zal hem niet onbekend zijn. Met een gebalanceerde selectie van dansbare grooves en stevige hypnotiserende ritmes verovert techno dj/producer Tahko zijn plek op de line-ups van clubs en festivals waaronder Welcome to the Future, Thuishaven, Doornroosje en de Gashouder. Maar de Amsterdammer laat zich niet beperken door landsgrenzen, zo blijkt wel uit zijn gigs bij onder andere Club Tresor, Club Vaag en Tomorrowland. Ook Tahko’s producties doen het goed. Zo bracht hij onlangs nog muziek uit bij het welbekende label Second State van Pan-Pot en een EP bij Gem Records van Secret Cinema.
 
Wie voor het eerst een track van NAJEL MONTEIRO hoort, vraagt zich waarschijnlijk af of Robert Hood een nieuw alter-ego is gestart. Maar niets is minder waar; De Nederlandse Monteiro vertegenwoordigt eigenhandig het subgenre Detroit Techno met kwaliteitsproducties en DJ sets waar de funk vanaf druipt. Iets dat we als Zuurstof natuurlijk met beide handen aangrijpen. Maar we zijn niet de eerste, want Najels tracks zijn geregeld terug te horen in sets van o.a. Ben Klock, Laurent Garnier, Ben Sims en Dave Clarke. En daarnaast zijn daar nog zijn eigen gigs in binnen- EN buitenland.
 
Online: €9,50 (ex. fee)
Door: €12,00
Garderobe: €1,-
18+

I.v.m. het corona virus is dit event verplaatst naar 30 oktober 2021.

Gekochte tickets blijven geldig. Mocht je liever je geld terug willen, dan kun je contact opnemen met: zuurstof.arnhem@gmail.com