Audities mbo-dansopleidingen Urban en Show Allround in volle gang, meld je snel aan!

Geplaatst op 9 maart 2021 Door In Geen categorie

De mbo-dansopleidingen Urban en Show Allround zijn uitgeroepen tot Top-opleiding 2020 en worden aangeboden door Rijn IJssel in samenwerking met Studio26. Om toegelaten te worden tot één van de dansopleidingen moet je auditie doen. Er worden maar een beperkt aantal studenten aangenomen, dus meld je snel aan voor het schooljaar 2021/2022!

Danser | Urban
|
De Urban dansopleiding heeft als uitgangspunt diverse urban-dansstijlen in het programma. Tijdens de dansopleiding Urban leer je alles wat je nodig hebt om je beroep uit te oefenen. Je krijgt gedurende de opleiding alle ruimte om op onderzoek uit te gaan om jouw ideeën om te zetten in eigen producten. Zo maak je bijvoorbeeld eigen stukken en videoclips. Tevens krijg je les van docenten die aanzien hebben in de danswereld.

Danser | Show Allround
De Show Allround dansopleiding is vooral gericht op dansers die zich breed willen ontwikkelen richting het commerciële werkveld. Tijdens de opleiding word je opgeleid voor de commerciële markt zoals voor shows, videoclips, evenementen en als achtergronddanser. Door het leren van nieuwe stijlen en danstechnieken verleg je steeds je grenzen.

Auditiedatum

De audities voor het schooljaar 2021/2022 zijn al in volle gang. Wil je nog mee doen? Kom dan auditie doen op zaterdag 20 maart 2021!

Locatie: Velp en Arnhem

Meer informatie en aanmelden opleidingen:►

www.studio26.nl/urban-dansopleiding
www.studio26.nl/showallround-dansopleiding

Tags : , , , ,

Reacties