Gratis workshop Living Statues op zondag 30 juni bij Posttheater Arnhem

Geplaatst op 20 mei 2019 Door In Geen categorie

Op zondag 6 oktober vindt voor de laatste keer het World Living Statues festival in Arnhem plaats. Het wordt een groots spektakel, want alle kampioenen van de voorgaande jaren maken daar nog één keer hun opwachting. Er zullen dan ook weer duizenden bezoekers langs alle beelden schuifelen.

Gratis workshop Living Statues
Ter voorbereiding hierop geeft het World Living Statues Festival ook nieuwe talenten de kans eens te ondervinden wat het betekent om een levend standbeeld te zijn. Daarom wordt op zaterdag 29 juni in Ede en op zondag 30 juni in Arnhem een wel heel bijzondere workshop georganiseerd onder de verleidelijke titel: ‘Word jij ook een steengoed beeld?’ En voor de échte talenten zal er dan op 6 oktober een sokkel worden vrijgehouden, zodat ze hun kwaliteiten aan het veelkoppige publiek kunnen demonstreren. Maar ook zij die deze ambitie (nog) niet hebben en gewoon weleens willen ervaren wat er allemaal bij komt kijken, zijn van harte welkom. De workshop is geschikt voor jong en oud.

Tips and tricks
Afke Westdijk (zelf veelvuldig internationaal kampioene en wereldkampioene!) gaat jullie leren hoe jij je al snel een écht levend standbeeld kunt voelen. Afke verklapt de kneepjes van het vak: hoe je het beste stil kunt staan, waar je rekening mee moet houden, wat je moet doen met mensen die je proberen aan het lachen te brengen en, omgekeerd, hoe je je publiek aan het lachen kunt krijgen. Daarnaast geeft ze een heleboel tips and tricks hoe je kleding kunt maken en op kleur kunt krijgen en vertelt ze alles over hoe je je het mooist kunt schminken.

Meer informatie en opgeven vóór 1 juni (let wel: het aantal deelnemers is beperkt) kan via info@worldlivingstatues.nl of 026 – 3635084.

Workshop ‘Word jij ook een steengoed beeld?’
30 juni, Posttheater Arnhem
Van 13:00 tot 16:00 uur
Gratis deelname

 

 

Tags : , , ,

Reacties