Nieuwste bioscoopfilms in Arnhem

Geplaatst op 7 november 2017 Door In Films & series, Geen categorie

Het is wel bekend welke films er nu draaien, maar welke films kun je aankomende maanden zien in de bioscoop in Arnhem? In deze rubriek worden er elke week een aantal films uitgelicht die nog in de bioscoop gaan draaien. Deze week gaan we het hebben over: Ferdinand, Jumanji en 6 Below.


Ferdinand
De stier Ferdinand had het perfecte leventje: hij woonde bij een liefdevol gezin en had een sterke band met hun dochter Nina. Op een dag wordt hij door een vergissing gezien als een wild en agressief vechtbeest. Ferdinand wordt opgesloten en meegenomen naar een plek waar meerdere dieren tegen hun wil worden vastgegehouden.
Hij maakt daar nieuwe vrienden en probeert samen met de anderen te ontsnappen om terug naar Nina te gaan. Dat terwijl hij net gekocht is door een stierenvechter die hem wil inzetten voor een stierengevecht.

De films is gebaseerd op het Engelstalige kinderboek ‘The Story of Ferdinand’ van Munro Leaf en Robert Lawson.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 5 Ferdinand tekst edit

 

Jumanji
De vier middelbare scholieren die elkaar niet kennen hebben allemaal één ding gemeen: een middagje nablijven. Ze mogen de schoolkelder opruimen en ontdekken een oude videogame genaamd Jumanji. Op het eerste gezicht lijkt er niet veel aan de hand, tot dat ze letterlijk in het spel worden gezogen en zelf het gevaarlijke avontuur van hun spelpersonages mee moeten maken. Al snel wordt duidelijk dat ze in het spel moeten zien te overleven, anders kunnen ze voor eeuwig in het spel vast blijven zitten. 

Jumanji: Welcome to the Jungle is gebaseerd op de film Jumanji uit 1995.

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 5 jumanji tekst edit

 

6 Below
Eric heeft een moeilijke tijd en worstelt met zichzelf. Hij gaat naar de piste om de realitieit te ontvluchten. Eenmaal daar slaat het weer drastisch om, maar blijft hij snowboarden met als gevolg dat hij verdwaald raakt. Eric moet zien te overleven in de gevaarlijke bergen en hopen dat hij gevonden wordt. Hij denkt na over de verkeerde keuzes die hij in het verleden heeft gemaakt, terwijl zijn moeder een zoektocht naar hem opzet in de hoop hem levend terug te vinden.

6 Below is een waargebeurd verhaal

Check deze link voor meer informatie over de film en de trailer.

week 5 six bellow tekst edit

 Bron: Pathé Arnhem

Tags : , , , , , , , , , ,

Reacties