Bijverdienen? Dit zijn de best betaalde bijbaantjes

Geplaatst op 21 juli 2019 Door In Hulp & Info, Werk, geld & wonen

In het weekend ga je uit, je moet je huur betalen en zo nu en dan ga je shoppen of andere leuke dingen doen. Maar dat kost wel wat! Heb je een paar uurtjes per week over en wil je geld bijverdienen? Wij hebben voor jou de best betaalde bijbaantjes op een rijtje gezet.

Werken in de zorg
Naast het feit dat werken in de zorg een lekker zakcentje oplevert, is het ook enorm dankbaar werk omdat je mensen écht helpt. Er zijn verschillende baantjes op het gebied van zorg. Je kunt ervoor kiezen om ouderen gezelschap te brengen of schoonmaakwerk te verrichten, maar ook om zorgbehoevenden te ondersteunen met alledaagse bezigheden zoals persoonlijke verzorging of helpen met het naar bed brengen. 

Bijles geven
Was of ben je altijd goed geweest in een bepaald vak? Het geven van bijles kan je een aardig wat opleveren. Een groot voordeel is dat je zelf kunt inplannen wanneer je kunt werken. Goed te combineren met je studie(leven)! Je kunt zoeken of er bij jou in de buurt een bedrijf is in bijles geven of even informeren bij een lokale school.

Chauffeur
Hou je van zelfstandig werken en vrijheid? Dan zou dit goed betaalde werk wat voor jou kunnen zijn. De vraag naar chauffeurs is de laatste jaren enorm gestegen. De opkomst van maaltijdbezorgdiensten heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat er veel chauffeurs nodig zijn. Ook leasebedrijven hebben veel bezorgers nodig om auto’s van de ene naar de andere locatie te brengen. Voor een bijbaantje als chauffeur heb je natuurlijk wel een rijbewijs nodig.

Webcare medewerker
Voor elk bedrijf is tegenwoordig het internet een ontzettend belangrijke plek. Grote maar ook kleine bedrijven moeten klanten waar en wanneer dan ook kunnen helpen met vragen. Bedrijven zijn dan ook altijd op zoek naar jongeren die als klantenservicemedewerker willen werken. Vaak krijg je ook trainingen aangeboden die goed zijn voor bijvoorbeeld je communicatieve skills. En als je eenmaal bent aangenomen verdien je vaak heel goed!

Straatverkoper
Als je een vlotte babbel hebt en lekker buiten wilt werken, is straatverkoper ook een bijbaantje waar je goed mee kunt verdienen. Volgens studentenuitzendbureau YoungCapital is het uurloon bovengemiddeld. Het grote voordeel van het werk als straatverkoper is dat je vaak ook nog hoge bonussen krijgt als je veel verkoopt.

Hoe vind je een bijbaantje?
Overal is genoeg werk te vinden, ook bij jou in de buurt. In dit artikel vertellen we hoe je een bijbaantje kunt vinden.

Foto: Manal

Tags : , , , , , ,

Reacties