De Picknick: ontmoeting voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Geplaatst op 7 juni 2018 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Werk, geld & wonen

De Picknick organiseert donderdag 21 juni 2018 de ontmoeting voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Hoogopgeleide kinderen van migranten die in Nederland zijn geboren en/of getogen, komen moeilijker aan werk.

De Picknick voor hoogopgeleide migrantenjongeren/professionals en beslissers/verwijzers bij bedrijven en organisaties gaat over gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Rond de picknickmand gaan we in gesprek over hoe hoogopgeleide migrantenjongeren aan werk op niveau kunnen komen. Samen zoeken we naar wat werkt met het oog op gelijke kansen op de arbeidsmarkt. We kunnen van elkaar leren. Jongeren kunnen zich hier online aanmelden. Aanmelden is gratis.

Donderdag 21 juni van 18.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur).
De Picknick met warme maaltijd en non-alcoholische drank kost € 27,50 voor beslissers/verwijzers. Hiermee steunt u Rotary Arnhem Rijn met hun maatschappelijke doelstellingen en tevens levert u een bijdrage aan het verminderen van de kloof tussen hoog opgeleide migranten jongeren en het bedrijfsleven. Beslissers en verwijzers kunnen zich hier aanmelden.

Wie en wat zit hierachter?
De Picknick is een initiatief van Arnhem Divers & JongRotaryclub Arnhem-Rijn, Gemeente Arnhem en Stichting VitaNos. Samen willen we onze netwerken delen om voor hoogopgeleide migrantenjongeren en bedrijven en organisaties kansen op werk te vergroten.

Tags : , , ,

Reacties