Gemakkelijk en vlot woordjes en begrippen leren met WRTS.nl

Geplaatst op 3 maart 2020 Door In Hulp & Info, Scholenspul, School & Opleiding

Het schooljaar is weer in volle gang en zo ook het onvermijdelijke stampen van woordenlijsten. Waar je hier vroeger altijd boeken voor nodig had, kun je dit anno 2020 natuurlijk ook lekker gemakkelijk online doen. Het gratis leerplatform WRTS biedt hierbij uitkomst!

Goedgekeurde woordenlijsten met WRTS
Bij het leren van woordjes voor vreemde talen wil je er zeker van zijn dat er geen typefouten in zitten én dat de woordenlijsten volledig zijn. Door samen te werken met uitgeverijen van lesmethodes biedt WRTS volledige, foutloze lijsten aan. Vind meteen het juiste boek wanneer je je school en lesjaar invoert, en je kunt direct aan de slag!

Meerdere manieren om jezelf te overhoren
Het is belangrijk om op verschillende manieren te leren én je kennis te toetsen. WRTS biedt hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo kun je woorden leren schrijven met spelling of dictee. Ook kun je eerst makkelijk overhoren, en daarna voor moeilijkere overhoormethodes kiezen. Zo weet je zeker dat je de woorden écht kent!

Advertentievrij en overal te gebruiken
WRTS is volledig advertentievrij. Zo kun je leren in een veilige omgeving zonder afleiding van advertenties. Ook kun je WRTS overal gebruiken, want WRTS is namelijk beschikbaar op je tablet, mobiel en computer. Naast de gratis versie van WRTS kun je ook kiezen voor een betaald WRTS Plus Pakket, waarbij je nog meer mogelijkheden en functies kunt gebruiken.

> Klik hier om een gratis WRTS account te registreren

Tags : , , , , , , ,

Reacties