Gratis voetbaltickets voor jonge mantelzorgers uit Arnhem

Geplaatst op 7 oktober 2019 Door In Hulp & Info, In het gezin

Alle ouders zijn wel eens ziek of hebben het druk. Het is normaal dat kinderen dan meehelpen. Dat ligt anders als je vader, moeder, broer of zus chronisch ziek is, psychische problemen of een handicap heeft. Dan kun je je zorgen maken en kunnen er taken op je afkomen die niet bij je leeftijd passen. Iedereen die (mee)zorgt voor een langdurig ziek of gehandicapt gezinslid wordt een jonge mantelzorger genoemd. In Arnhem komen jonge mantelzorgers in aanmerking voor het mantelzorgcompliment in de vorm van de ‘Dit is Pas Arnhem-card’ ter waarde van 50 euro.

Maar Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (MVT) Arnhem wil jonge mantelzorgers nog eens extra in het zonnetje zetten. Daarom biedt MVT Arnhem jonge mantelzorgers uit Arnhem de gelegenheid om gratis een leuke voetbalwedstrijd bij te wonen in het nieuwe voetbalseizoen van 2019/2020!

Voetbal

Aanmelden voor het bijwonen van voetbalwedstrijd
Jonge mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar h.massen@mvtarnhem.nl, met als onderwerp ‘Voetbal‘. Geef in je mailtje ook aan hoe jouw zorgsituatie eruit ziet. Om je hiervoor aan te melden heb je wel toestemming van je ouders nodig. Per situatie zijn er twee kaartjes beschikbaar, zodat je ook iemand mee kunt nemen. De kaarten zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!

Voor meer info: www.mvtarnhem.nl

Foto: Aart de Winter

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties