Jij hebt het voor het kiezen!

Geplaatst op 8 september 2016 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, School & Opleiding, Vrije tijd, Werk, geld & wonen

Sta je weleens stil om na te denken over wat je nu eigenlijk echt belangrijk vindt, waar je goed in bent en wat je wilt doen?

De Jonge Helden Academie (JHA) geeft je de ruimte om over deze dingen na te denken. Ze helpen je om op je eigen manier jouw kwaliteiten en ambities te ontdekken. Bovendien zal het een flinke boost aan je zelfvertrouwen geven.

Zo werkt het
Het doel van de Jonge Helden Academie is om jou te helpen bij het vinden van een persoonlijke en gemotiveerde baan- of studiekeuze, gebaseerd op wie jij bent en waar jij goed in bent.

Je kan iedere maand starten en dat is handig als je onverwacht met je studie of werk bent gestopt of net terug komt van een wereldreis. Je komt op een vaste dag in de week naar de JHA en op andere dagen doe je gerichte ervaringen op.

Samen met jou gaan ze kijken wat je wensen en doelen zijn, ze kijken naar waar jij goed in bent en je prettig bij voelt. Dit kan individueel of samen met anderen.

Wil je meer weten?
Kijk dan op hun website of neem contact met ze op via de mail: info@jongeheldenacademie.nl of via het contactformulier op de website. Je kan ook persoonlijk contact opnemen met één van de coaches, studieloopbaanbegeleiders of ondernemers.

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties