Gepest worden

Geplaatst op 8 mei 2015 Door In Geweld & Criminaliteit, Kopzorgen

Sem Reinders (18 jaar) uit Arnhem is secretaris van de website gepest-worden.nl. Dit is een anti-pest-website voor en door jongeren. De vrijwilligers zijn vanaf 13 jaar oud, de oprichters vinden het namelijk belangrijk dat jongeren met leeftijdsgenoten kunnen praten. Iedere dag kun je chatten, skypen of bellen met één van de ruim 20 vrijwilligers uit heel Nederland.

gepest

In Nederland wordt helaas veel gepest. Op scholen, sportverenigingen of in de buurt. Overal kan het gebeuren. Stichting Gepest-Worden Nederland zorgt ervoor dat je kan praten over je problemen. Zijn vinden het belangrijk dat kinderen kunnen praten over hun problemen met leeftijdsgenoten. Daarom zijn de meeste vrijwilligers tussen de 13 jaar en 20 jaar oud. Medewerkers die informatie schrijven op deze website kunnen ouder zijn.

Heb je hulp nodig? Weet je niet meer wat je moet doen? Dan kan je contact opnemen! Er zijn verschillende mogelijkheden om Gepest Worden te bereiken:

Je kan bellen naar het nummer 088 – 2340456.

Maandag t/m vrijdag: 16:00 – 22:00
Zaterdag en zondag: 14:00 – 22:00

Of je kan mailen naar het e-mailadres: info@gepest-worden.nl.

Ook kan je chatten met de vrijwilligers van jouw leeftijd, op maandag t/m vrijdag tussen 16:00u en 22:00u en inhttp://www.werkenbijgepestworden.nl/ het weekend tussen 14:00 uur en 22:00 uur.

Wil je graag helpen? Bijvoorbeeld door het praten met jongeren, een goede promotievideo te maken of misschien wel heel iets anders? Solliciteer dan als vrijwilliger!

Tags : , , , ,

Reacties