Stichting Energiebank regio Arnhem ondersteunt mensen met een kleine portemonnee bij het verlagen van hun energierekening

Geplaatst op 11 februari 2021 Door In Hulp & Info, Werk, geld & wonen

Maak je je wel eens zorgen over het betalen van je energierekening? Woon je in Arnhem of omgeving? En kom je in aanmerking voor een GelrePas? Dan kan de Energiebank regio Arnhem jou helpen! Dat doen ze door de inzet van energiecoaches en het geven en het aanbrengen van gratis energiebesparende producten in je woonruimte!

De dienstverlening van Energiebank regio Arnhem is gratis en speciaal voor mensen die in aanmerking komen voor de GelrePas. Je hoeft er niet per se een GelrePas voor te hebben, maar Energiebank regio Arnhem hanteert wel inkomenseisen. Daarnaast is motivatie om gecoacht te worden en zelf écht iets te doen aan energiebesparing erg belangrijk.

Hoe werkt Stichting Energiebank regio Arnhem?

Eén van onze energiecoaches helpt je jouw energieverbruik omlaag te brengen. De coach geeft je tips hoe je het beste energie kunt besparen. Ook krijg je een gratis pakket met materialen die energie besparen, zoals tochtstrips voor ramen en deuren en zuinige lampen.

🤝 Kennismaking
Het begint met een kennismaking met jouw energiecoach. Samen bekijk je de meterstanden en de energierekening. Jullie bespreken de mogelijkheden om energie te besparen en natuurlijk krijg je tips.

💡 Aan de slag
Tijdens de volgende gesprekken kijken we of het lukt om de tips toe te passen en ontvang je gratis energie-bespaarproducten.

💰 Gelukt!
Tijdens het laatste gesprek kijken we of het energie-verbruik is gedaald. Ook na de coaching kun je nog bij ons terecht als je vragen hebt over je energieverbruik. We blijven je graag helpen natuurlijk!

> Direct aanmelden als huishouden bij Energiebank regio Arnhem


Vragen en meer informatie?
Meer weten over de Energiebank of heb je een vraag over je aanmelding? Neem dan contact op via info@energiebankregioarnhem.nl of bel naar 06-42875830.

> Website Energiebank regio Arnhem

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,

Reacties