Wat bezielt jou?

Geplaatst op 15 juli 2014 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Kopzorgen, Vrije tijd

Ben jij nieuwsgierig naar verschillende religies en levensovertuigingen? Wil je graag weten wat christenen nu eigenlijk geloven? Of joden, moslims, boeddhisten, hindoes..? Of vraag je jezelf wel eens af wat je met je leven wil? Welke richting je uit wil? Waar je inspiratie kunt vinden?

Bron: Loesje.nl

Bron: Loesje.nl

Ik wil graag met je op zoek gaan! Jouw vragen zijn daarbij het uitgangspunt. Dat kan in een individueel gesprek, maar ook samen met andere jongeren. Misschien heb je vrienden en vriendinnen die ook geïnteresseerd zijn!

We kunnen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een kerk, een moskee, een synagoge of een tempel. We kunnen in gesprek gaan met mensen die op basis van hun idealen een heel bijzondere invulling geven aan hun leven: mensen die in een klooster leven, of zich inzetten voor dak- en thuislozen, die bezig zijn met duurzaamheid etc.

We kunnen samen naar een film kijken die gesprek oproept. We kunnen……. jij hebt vast nog veel meer ideeën of misschien wel heel andere ideeën.

Wie ben ik?
Mijn naam is Ellie Smeekens en ik ben verbonden aan de St. Eusebiusparochie van Arnhem, Velp en Rozendaal, maar helemaal vrijgesteld om met kinderen en jongeren op zoek te gaan naar wat voor hen belangrijk is in hun leven. Lijkt het jou interessant om samen met mij en wellicht andere jongeren op zoek te gaan antwoorden op je vragen? Dan sta ik voor je klaar. Neem gerust even contact met mij op via e.smeekens@eusebiusparochie.nl. Je kunt mij ook mobiel bereiken: 06 2707 3239

Neem ook gerust contact op als je gewoon nieuwsgierig bent en eerst wat meer informatie wilt ontvangen of bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek wilt hebben.

Tags : ,

Reacties