11 juni nieuwe editie van Wijvenkraam in het Nieuwe Kadekwartier

Geplaatst op 16 mei 2023 Door In Lifestyle, Mode

Lente vier je buiten. Geliefd-maar-niet-meer-gedragen topstukken scoren of verkopen doe je tijdens Wijvenkraam. Op ZONDAG 11 JUNI kan het allebei. De bekende mode-, vintage- en designmarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden komt dan voor de vijfde keer met een openlucht editie op het opkomende Transformatorplein in het Nieuwe Kadekwartier, Arnhem.

Geen doorsnee rommelmarkt, Wijvenkraam telt vaak stylisten, verzamelaars, ontwerpers, fashion-holics en design liefhebbers onder haar verkopers. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur los op een breed aanbod aan unieke ontwerpen en tweedehandse schatten. Van bijzondere merken en vintage vondsten tot aan zelfgemaakte sieraden en kunst. DJ’s verzorgen heerlijke beats en good vibes tijdens het shoppen, Café Olive & Lemon serveert lekkernijen om de energie goed op peil te houden. En dat allemaal heerlijk in het buitenlucht.

Heb je zelf bijzondere (vintage) kleding dat je kast uitpuilt of prachtstukken van eigen hand? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media om op de hoogte te blijven. Naast vintage, mode en design staat Wijvenkraam ook open voor deelnemers die andere must-haves willen aanbieden: denk aan lifestyle, verzorging etc. Alles waar een vrouwenhart van gaat kloppen!

Social Media
Facebookpagina: www.facebook.com/wijvenkraam
Facebook evenement: https://bit.ly/3M31SVE
Instagram: www.instagram.com/wijvenkraam

Website: www.wijvenkraam.nl
Datum: Zondag 11 juni 2023
Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur
Locatie: Nieuwe Kadekwartier / Transformatorplein 12 (bij Café Olive&Lemon), 6827 AC Arnhem
Entree: € 4,00 (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Tags : , , , , ,