3x leuke Spotify podcasts voor en door vrouwen!

Geplaatst op 18 oktober 2021 Door In Artikelen, Lifestyle

Spotify staat zoals we allemaal weten bekend om de grote hoeveelheid muziek die er op te luisteren valt, maar ze hebben ook een hele range aan podcasts, waaronder allerlei podcasts door én voor vrouwen. We hebben er drie voor je op een rijtje gezet!

Drama Queens
Ben jij fan van de show One Tree Hill? Dan is deze podcast zeker een aanrader! De dames Hillary Burton (Peyton Sawyer), Sophia Bush (Brooke Davis) en Joy Lenz (Haley James Scott) kijken de serie waar ze in speelden terug en bespreken de show met elkaar. Wat het misschien nog wel leuker maakt is dat er in sommige afleveringen een special guest zit, zoals Lee Norris (Mouth McFadden), Antwon Tanner (Skills) en Barbara Alyn Woods (Deb Scott). Dit zijn nog maar een paar van de geliefde personages.

Work in Progress
Sophia Bush is niet alleen druk met de podcast Drama Queens, maar heeft ook nog haar eigen podcast. Hier praat ze over persoonlijke, professionele en soms ook politieke dingen met mensen die haar inspireren in haar dagelijks leven. Het is zeker een aanrader om te luisteren, je gaat niet alleen zelf beter nadenken over zaken, maar je leert er ook een heel veel van.

Directionally Challenged
Wordt gepresenteerd door Candice King en Kayla Ewell. Twee vrouwen in hun begin dertig die nog steeds het leven nog niet helemaal op een rijtje hebben. Tijdens de afleveringen hebben ze dan ook levensvragen die ze stellen aan de gasten die de twee vrouwen uitnodigen. De podcast is zeker leuk om te luisteren als je zelf ook nog niet alles in het leven op een rijtje of je juist afvraagt hoe iets nou in elkaar steekt.

Tags : , , , ,

Reacties