5x nieuwe games van 2021 (en daarna) om naar uit te kijken!

Geplaatst op 7 september 2021 Door In Gaming, Lifestyle

Bijna al je games uitgespeeld? Of slaat de corona verveling toe? Hier alvast een aantal games waar jij dit jaar naar uit kan kijken!

Far Cry 6

Platform(s): PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC
Release date: 7 oktober 2021

Duik met Far Cry 6 in de grimmige wereld van een hedendaagse guerrilla-revolutie om een natie te bevrijden van een dictator en zijn zoon. Net als Far Cry 4 speelt deze game zich af op een tropisch eiland. Het conflict in de game is afgeleid van een conflict dat zich in het echt ook af heeft gespeeld, namelijk de Nepalese burgeroorlog. Net als vorige Far Cry games kan je je verbeelding loslaten op een wereld vol met missies, activiteiten en vijanden!

 

Battlefield 2042

Platform(s): PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC
Release date: 22 oktober 2021

Battlefield is terug en speelt zich af in de nabije toekomst, het jaar 2042. Battlefield 2042 zal gigantische maps en gevechten (64 tegen 64) met zich meebrengen. Wat deze Battlefield uniek maakt is dat het vrijwel de eerste keer is dat deze first-person shooter zich in de toekomst afspeelt. Net zoals vorige Battlefield games kun je grote maps, veel wapens en veel chaos verwachten!

Riders Republic

Platform(s): PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, PC, Stadia
Release date: 28 oktober 2021

Als je Steep of Skate 3 uitbundig hebt gespeeld ga je Riders Republic ook vet vinden. Riders Republic is een open world game waarin je meerdere sporten kan beoefenen. Denk aan snowboarden, skiën, mountainbiken, BMXen en nog veel meer sporten! Op de map zijn tegelijkertijd met jou 50 andere spelers aan het spelen. Dit zorgt er net als in Steep voor dat je ieder moment iemand kan uitdagen tot een race, freestyle of ander event. Na het spelen van de beta zijn veel Steep fans teleurgesteld in de control scheme waarmee je je tricks bestuurt. Gelukkig kan je in de settings de controls veranderen naar hoe je het gewent bent uit Steep.

Forza Horizon 5

Platform(s): Xbox One, Xbox Series X, PC
Release date: 9 november 2021

Het Forza Horizon festival is terug! En dit keert in Mexico. Eigenlijk weet je al wat je kan verwachten van een Forza Horizon game: vette auto’s, spannende races, en de vetste drifts. Na Australië en Engeland is dit keer Mexico aan de beurt. Dit is voor off-road fans een goed teken, want er zal in deze Forza Horizon game genoeg te beleven zijn buiten de geasfalteerde wegen. Denk aan jungles, prachtige stranden en droge woestijnen. Natuurlijk zullen er voor supercar liefhebbers ook genoeg geasfalteerde wegen zijn. En met een map die 1,5 keer zo groot is dan de vorige, zul je hier uren aan raceplezier doorbrengen!

 

Elden Ring

Platform(s): PS4, Xbox One, PC, PS5, Xbox Series X
Release date: 21 januari 2022

Van de makers van Dark Souls en Game of Thrones; Elden Ring wordt hun grootste game tot nu toe. Terwijl de fantasierijke storyline nog mysterieus is weten wij al wel dat Elden Ring zich afspeelt in een open wereld met een rijke geschiedenis, lore en bloederige mysteries. Ondanks de kleine hoeveelheid informatie die er over de game te vinden is, weten wij zeker dat dit een iconische game wordt, net als Dark Souls.

 

Tags : , , , , ,

Reacties