App van de Week: Moves

Geplaatst op 28 maart 2013 Door In Artikelen, Lifestyle

Altijd al willen weten hoeveel kilometer je nou eigenlijk hebt gefietst? Of hoeveel stappen je vandaag hebt gezet? Het kan met Moves! Een geweldige app om je dagelijkse reizen te tracken.

Deze app houdt niet alleen bij hoeveel stappen je zet of hoeveel kilometer je fietst, maar ook waar je bent. Je kunt plaatsen waar je vaak komt een naam geven, zoals ‘thuis’ of ‘school’. De app onthoudt deze namen en gebruikt ze in het overzicht. Je kan precies zien van hoe laat tot hoe laat je op een bepaalde plek was of hoelang je hebt gelopen. Maar de tijd is niet het enige dat je kan zien. De app laat ook de route zien die de gebruiker heeft afgelegd en het aantal gereisde kilometers.

Dit alles doet de app zonder internet! De app heeft alleen internet nodig om te synchroniseren, maar zelfs als je niet overal internet hebt gaan de metingen toch door. Zodra de app is gesynchroniseerd kan je bekijken hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel uur je in totaal hebt gelopen en hoeveel kilometer dat was. Ditzelfde geldt voor fietsen en rennen. Eigenlijk is het een soort bewegingsdagboek.

moves app

Met een druk op de knop opent de app een dag- of weekoverzicht. Hier is in één oogopslag te zien op welke dag of in welke week er het meeste gelopen of gefietst is, de app houdt de records bij.

De app is misschien niet nuttig voor iedereen, maar het is zeker leuk om mee te experimenteren. Kijk maar eens of je de tien kilometer lopen kan halen! Het is moeilijker dan je denkt.

Moves is beschikbaar voor de iOS en Android! Er zitten zelfs nog een paar leuke dingetjes in verstopt. Kijk maar eens of je je gemiddelde snelheid kan vinden!

Download Moves hier voor iOS en hier voor Android.

Tags : ,

Reacties