Arnhemse jongerenstadskaart USE-IT zoekt nieuwe teamgenoot en grafisch vormgever

Geplaatst op 6 april 2022 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Een tijd geleden werd een een speciale jongerenstadskaart gelanceerd in Arnhem vanuit het initiatief USE-IT. Misschien heb je de Arnhemse stadskaart al eens zien liggen op een van de vele locaties waar deze in Arnhem is verspreid, uiteenlopend van kroegjes tot culturele instellingen in Arnhem. Momenteel is USE-IT Arnhem druk bezig met het ontwikkelen van een tweede editie van deze stadskaart en hiervoor is de organisatie nog op zoek naar een nieuwe teamgenoot en een getalenteerde vormgever!

Vacature teamgenoot/bestuurslid USE-IT stadskaart Arnhem

Wij zoeken een nieuwe teamgenoot voor het maken van de tweede editie van deze stadskaart voor jongeren, jongvolwassenen en eigenlijk iedereen die Arnhem wil ontdekken als een echte local. Als je meedoet sluit je je aan bij het bestuur van onze stichting: goed voor op je CV en leuk voor de vrijwilligersbijdrage!

We zoeken iemand van tussen de 18-30 jaar, met enthousiasme voor de stad en ongeveer 3 á 4 uur de tijd per week (1 uur vergaderen, rest voor taken). Als je interesse hebt in de rol van penningmeester of vormgever maak je ons dolgelukkig, maar we zijn hoe dan ook blij met je. Geïnteresseerd? Vul dan het formulier in via onze Insta bio (@useitarnhem) of op onze site: www.stichtingmappingarnhem.com

Vacature vormgever Stadskaart USE-IT Arnhem

De organisatie
Wij – een groep van drie jongvolwassenen geboren en getogen in Arnhem – hebben Stichting Mapping Arnhem opgericht om de stad onder die noemer op de kaart te zetten. We hebben gemerkt dat jongeren in zowel binnen- als buitenland Arnhem niet (goed) lijken te kennen. Hier proberen we verandering in te brengen door middel van een stadskaart voor Arnhem, onder het merk ‘USE-IT’.

USE-IT is een onafhankelijk, non-profit internationaal merk dat ontzettend succesvol is in het aantrekken van jonge reizigers en internationale studenten. De gratis kaarten van USE-IT zijn hip, creatief, modern en up-to-date, en passen dus perfect bij het imago dat we voor Arnhem willen creëren. Daarbij weet USE-IT relatief kleine steden als Arnhem op Europees niveau onder de aandacht te brengen: de kaarten worden gedistribueerd in andere USE-IT steden zoals Bologna, Brussel, Bordeaux, Ljubljana, Oslo, Praag, Nijmegen en nog vele anderen. Zo verspreiden
we de kaart – en Arnhems glorie – over heel Europa!

De opdracht
Het Bestuur van Stichting Mapping Arnhem is op zoek naar een vormgever die het design van de Arnhemse USE-IT kaart (editie 2022-2023) op zich wil nemen. Conform het USE-IT merk zoeken we naar een lokale vormgever die haar/zijn stijl tot uiting wil brengen, met als doel een uniek en creatief eindproduct zo veel mogelijk naar jouw visie! Voor inspiratie en een inkijkje in de mogelijkheden binnen het design, zie een van de kaarten op https://www.use-it.travel/cities.

Wij zoeken iemand die:
1. Tussen de 18 en 30 jaar oud is (of zich zo voelt);
2. Ervaring heeft in Indesign en Illustrator;
3. Beschikbaar is tussen nu en het liefst vóór de zomervakantie;
4. Betrokken is bij Arnhem en de stad graag wil promoten onder Europese jongeren;
5. Graag werkt in een klein team van vier, met behoud van eigen visie en creativiteit;

Wat wij bieden:
1. Een uitbetaling van 1000 euro;
2. Een mooie aanvulling op je CV;
3. Een kans om je werk gedrukt te zien op ca. 15.000 exemplaren van de kaart verspreid over Arnhem en Europa!

Belangstelling voor de opdracht
Ben je enthousiast over en/of geïnteresseerd in deze opdracht? Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze voorzitter Martha Boekestein via mappingarnhem@gmail.com.

Tags : , , , , ,

Reacties